Login Form

latest Articles

Articles Category

Μερικές από τις εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα συστήματα Νεφελοποιησης της εταιρείας MGF είναι στους κλάδους της Βιομηχανίας, της Γεωργίας, της Κτηνοτροφίας , στον κατασκευαστικό κλάδο ,σε  ξενοδοχειακές μονάδες ,σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε οποιονδήποτε τομέα απαιτείτε η χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία που επιτυγχάνεται μέσω της νεφελοποιησης .

Πιό συγκεκριμένα όσον αφορά την Βιομηχανία απευθύνεται :

  • Στην Βιομηχανία τροφίμων :Με τον έλεγχο της υγρασίας φρούτων, λαχανικών, κρέατος, ψαριών επιτυγχάνοντας την διατήρηση της σωστής υγρασίας ωστε να διατηρεί τη φρεσκάδα του τροφίμου αποφεύγοντας την αφυδάτωση του και παρατείνοντας τον χρόνο συντήρησής του.

 

  • Υγρασία σε Βιομηχανίες εκτύπωσης και κλωστοϋφαντουργίας : Όπως είναι γνωστό, η υγρασία έχει θεμελιώδη σημασία τόσο στα τυπογραφεία όσο και στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Ελέγχοντας την υγρασία στον τομέα εκτύπωσης και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, επιτυγχάνεται υψηλή ποιότητα παραγωγής και μειωμένα απόβλητα.

 

  • ) Βελτίωση  των συνθηκών  του χώρου που επιτρέπουν στους εργαζόμενους να         εργάζονται σε βέλτιστες συνθήκες.
  • ) Καταστολή σκόνης στα χυτήρια : Στα χυτήρια, τα συστήματα ομίχλης χρησιμοποιούνται για την υγρή μείωση της σκόνης και των οσμών.


Μείωση της οσμής στα χυτήρια
Μια άλλη εφαρμογή κοπής στα χυτήρια είναι η μείωση των οσμών που προκύπτουν από χύτευση χυτοσιδήρου, χάλυβα και ελαφρών κραμάτων. Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με τα συστήματα ξηρής απομάκρυνσης, είναι δυνατό να διηθηθούν τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, αλλά και να διαλυθούν σε διάλυμα όλοι οι ρύποι που παράγονται από τη διαδικασία και να μειωθούν οι οσμές που δημιουργούνται από αυτές.
Είναι επίσης δυνατό να δοθούν δόσεις χημικών ουσιών που αντιδρούν με ρύπους στην ομίχλη για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του ελέγχου οσμής.
Το τεχνικό μας τμήμα είναι διαθέσιμο για τη δημιουργία συγκεκριμένων χημικών προϊόντων για τη μείωση των οσμών καπνού με συγκεκριμένη χημική σύνθεση.
Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που χρησιμοποιείται συνήθως για την υλοτομία σε χυτήρια:
• ειδικά σχεδιασμένο για την εξουδετέρωση μορίων μυρωδιάς που προκαλούν μυρωδιά που προκαλούν οσμές. Σε αντίθεση με τα κανονικά προϊόντα στην αγορά, δεν καλύπτει τις οσμές αλλά τις εξαλείφει στη βάση μέσω μηχανισμού ανταλλαγής ιόντων. Οι έρευνες ολφατομετρίας που διεξήχθησαν σύμφωνα με το Πρότυπο UNI EN 13725 απέδειξαν αποτελεσματικότητα όσον αφορά τη μείωση της οσμής κατά 70-80%.
• διατυπωμένο με βάση αιθέρια έλαια, με τεχνολογικά πρόσθετα σε υδατικό όχημα. Πλήρως βιοαποικοδομήσιμο.
• οι επιφανειοδραστικές ουσίες που υπάρχουν σε αυτό δεν περιέχουν φωσφορικά άλατα και κατά συνέπεια δεν ταξινομούνται ως επικίνδυνα με βάση τις ισχύουσες

Α5)  Συστήματα απόψυξης για ψύξη των κλιματιστικών

  • Τα συστήματα απόχυσης MGF χρησιμοποιούνται όλο και συχνότερα για την προ-ψύξη της εξωτερικής μονάδας για την ψύξη του εισερχόμενου αέρα των εξωτερικών μονάδων των κλιματιστικών. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

    Τα συστήματα θορύβου MGF εγκαθίστανται σε μεγάλα βιομηχανικά συστήματα ψύξης και κλιματισμού και η εξαιρετική ευελιξία τους επιτρέπει τη χρήση τους ακόμη και σε μικρά οικιακά συστήματα.

    Χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης των επιπέδων υγρασίας και θερμοκρασίας μέσω ενός προηγμένου και εξελιγμένου ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου, τα συστήματά μας είναι σε θέση να λειτουργούν με απόλυτη αυτονομία, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

    Στην πραγματικότητα, σε αυτά τα πλαίσια, η θεμελιώδης πτυχή είναι να είναι σε θέση να ενεργοποιήσει την νεφελοποίηση μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο και αυτό συμβαίνει όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος γίνει υπερβολικά υψηλή ώστε το κλιματιστικό να εξασφαλίσει βέλτιστη ισχύ ψύξης.

    Το μικρο-νεφελοποιημένο νερό πηγαίνει στα πτερύγια των εναλλάκτη, μειώνοντας δραστικά τη θερμοκρασία του εισερχομένου αέρα και αυξάνοντας έτσι την ψυκτική ικανότητα ψύξης  του  κλιματιστικού με φρέσκια ομίχλη.Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι το νεφελοποιημενο  νερό εξατμίζεται  αμέσως και για 'αυτό δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δεξαμενών αποθήκευσης και ανακύκλωσης.

    Αυτή η πτυχή είναι θεμελιώδους σημασίας διότι εξαλείφονται έτσι όλοι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, όπως η Legionella, ώστε να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τους υγειονομικούς και υγειονομικούς κανονισμούς.
    Τα πραγματικά πλεονεκτήματα είναι σημαντικά και πολύ σημαντικά:

       - εξοικονόμηση ενέργειας: Το κύκλωμα ψύξης στην πραγματικότητα λειτουργεί με χαμηλότερη θερμοκρασία συμπύκνωσης και συνεπώς η ανταλλαγή θερμότητας είναι πιο αποτελεσματική και η ενέργεια για τον κύκλο ψύξης μειώνεται.
       - Μείωση του λειτουργικού κόστους: η μεγαλύτερη απόδοση του κύκλου ψύξης που παράγεται από τον ψεκασμό συνεπάγεται σίγουρη μείωση του λειτουργικού κόστους, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο. Επιπλέον, η διαδικασία σταματά λόγω της μείωσης της θερμότητας.
        -μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του συστήματος: στην πραγματικότητα, απαιτείται λιγότερη ενέργεια για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα ψύξης
        -μείωση των εκπομπών θορύβου: ο συμπιεστής πρέπει να κάνει λιγότερη εργασία, χάρη στη μείωση της θερμοκρασίας του αέρα στην είσοδο της εξωτερικής μονάδας.
       - μείωση κατανάλωσης νερού: όλο το νερό που ψεκάζεται στην είσοδο του εναλλάκτη θερμότητας της εξωτερικής μονάδας εξατμίζεται
        -δεν υπάρχει κίνδυνος για Legionella

 

Νεφελοποιηση  για τη μείωση της οσμής και της σκόνης: αποσύνθεση και απομάκρυνση σκόνης

 

Η εκνέφωση χρησιμοποιείται για τη μείωση της οσμής και της σκόνης σε τομείς όπως: βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, βιομηχανία ξύλου, κεραμική βιομηχανία, τσιμεντοβιομηχανία, ορυχεία και λατομεία, μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με άνθρακα, διάθεση αποβλήτων, κατασκευαστική βιομηχανία, σιδηρόδρομοι ...

Λεπτομερέστερα, μερικές από τις εφαρμογές που έχουμε ήδη εφαρμόσει για την απόσμηση και την απομάκρυνση σκόνης είναι οι εξής:


Επεξεργασία αποβλήτων: τα υπολείμματα βιομηχανικής επεξεργασίας συχνά περιλαμβάνουν κακές οσμές. Γνωρίζοντας την πηγή της οσμής, είμαστε σε θέση να βρούμε ένα κατάλληλο χημικό αντιδραστήριο ικανό να εξουδετερώνει αυτή τη μυρωδιά.

Βιομηχανία ξύλου: είναι γνωστό ότι οι σκόνες ξύλου είναι καρκινογόνες σε όσους τις αναπνέουν. Η λεπτή ομίχλη επιτρέπει τη διάσπαση της σκόνης χωρίς να διαβρέχεται η ξυλεία ή το πριονίδι, μειώνοντας το κόστος ξήρανσης.

Επεξεργασία μαρμάρων, κεραμικών και τσιμέντου: σε αντίθεση με τα συστήματα ψεκασμού νερού χαμηλής πίεσης, η ομίχλη έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: χαμηλότερη κατανάλωση νερού και χαμηλότερο κόστος καθαρισμού

Μεταφορικοί ιμάντες: όταν πρόκειται για τη μεταφορά υλικού με σκόνη, ο ψεκασμός βοηθά τις ζώνες να μειώσουν την εκπομπή σκόνης. Άνθρακας, ξύλο, γη, κεραμικά ...


Εξόρυξη . Η σκόνη που παράγεται από την εξόρυξη είναι συχνά ενοχλητική, μερικές φορές καρκινογόνος. Η ομίχλη, που λειτουργεί ως λεπτό φίλτρο, ελαχιστοποιεί αυτά τα προβλήματα χωρίς παρενέργειες στο εξαγόμενο υλικό, σε αντίθεση με τους πίδακες χαμηλής πίεσης.

Αδρανές άλεσμα. Παρομοίως, η άλεση των συσσωματωμάτων περιλαμβάνει τον σχηματισμό λεπτής σκόνης οι οποίες μπορούν να φιλτραριστούν με κατάλληλα μεγέθους κουρτίνες ομίχλης

Απόβλητα . Τη μείωση της σκόνης και της οσμής σε χώρους υγειονομικής ταφής με νεφελοποιημένο νερό. Η ανακύκλωση των αποβλήτων δημιουργεί μερικές φορές κακές μυρωδιές. Η νεφελοποίηση  δρα αποτελεσματικά σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις

Εφαρμογή σε Ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί.

Η σκόνη άνθρακα είναι πολύ λεπτή και πρέπει να περιοριστεί επειδή είναι επιβλαβής για την υγεία.
Χάρη στην τεχνογνωσία μας και στην τεχνική μας υπηρεσία, είναι δυνατό να σχεδιάσουμε ακόμη πολύπλοκα συστήματα, ικανά να ικανοποιήσουν τις πιο αυστηρές ανάγκες αυτοματισμού. Η MGF είναι στην πραγματικότητα αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και παραγωγή τεχνολογιών και εφαρμογών ικανών να επιλύσουν τα διάφορα προβλήματα στον βιομηχανικό τομέα, που συχνά συνδέονται με αυστηρούς κανονισμούς για τον έλεγχο των εκπομπών οσμών και σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Μέσω ειδικών ακροφυσίων διαφορετικών μεγεθών, είναι στην πραγματικότητα δυνατή η μικροσυσσωμάτωση νερού κατά μήκος των γραμμών. Αυτή η διαδικασία ενσωματώνει τα σωματίδια σκόνης που τους καθιστούν να πέφτουν στο έδαφος και να αποφεύγουν τη διασπορά τους στην ατμόσφαιρα.

Οι αυστηροί κανονισμοί στον τομέα υγιεινής και υγιεινής απαιτούν να ελέγχεται, εκτός από τη σκόνη, και η εκπομπή επικίνδυνων και ενοχλητικών οσμών.

Η τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το MGF είναι επίσης ικανή να καλύψει αυτές τις ανάγκες.

Στην πραγματικότητα, χάρη στα συστήματα ελεγχόμενης δοσομέτρησης, οι αντλίες μας είναι σε θέση να διασκορμίζουν ακόμη και χημικά προϊόντα και ουδέτερα διαλύματα οσμής, σύμφωνα με τους κανονισμούς της βιομηχανίας.

 

 

Βέλτιστη σχετική υγρασία για τη διαδικασία παραγωγής
(Πηγή: Εγχειρίδιο μηχανολόγου - μηχανικού - Hoepli)

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει ένα παράδειγμα δραστηριοτήτων στις οποίες η έλλειψη ελέγχου της υγρασίας μπορεί να αποτελέσει κόστος για την εταιρεία: σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι δυνατή η χρήση εναλλακτικών συστημάτων υγρασίας (ατμού) για προφανείς λόγους.
τομέας

Βέλτιστη υγρασία

Οφέλη
Νωπά Κρέατα Αφαίρεσης 80% Το κρέας διατηρείται μαλακό και δεν αλλάζει χρώμα
Αποθήκευση κατεψυγμένων τροφίμων 90% Το κατεψυγμένο προϊόν δεν έχει εξαντληθεί κατά βάρος και διατηρεί τις ιδιότητές του
Φρέσκα φρουτοκύτταρα 80-90% Ο καρπός κρατάει περισσότερο και δεν συσσωρεύεται
Αποθήκευση αυγών 80% Καλύτερη συντήρηση της φρεσκάδας
Αποξηραμένα κρέατα 75% Καλύτερη γεύση και ποιότητα του προϊόντος
Τυπογραφία, μετατροπή χαρτιού 70% Μείωση αποβλήτων
Κουτιά εργοστάσια 70% Κάμψη ευκολότερη και με λιγότερα απόβλητα
Κλώση και ύφανση 70% Λιγότερα απόβλητα

 

 

2)ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Α) Ψύξη των βοοειδών: μια έγκυρη λύση κατά της θερμικού στρες των βοοειδών

Η νεφελοποίηση  χρησιμοποιείται από πολλούς κτηνοτρόφους στον κόσμο για την ψύξη των βοοειδών (ψύξη των αγελάδων). Είναι πράγματι γνωστό ότι το θερμικό στρες των βοοειδών, το οποίο αρχίζει να κάνει τα αποτελέσματά του ήδη αισθητά στους 20 ° C, προκαλεί ζημιά από την άποψη της μειωμένης παραγωγής γάλακτος, της θνησιμότητας των βοοειδών, της μειωμένης οστικής μάζας και της μαστίτιδας. Τα συστήματά μας έφεραν συγκεκριμένα οφέλη σε πολλούς κτηνοτρόφους, αυξάνοντας την παραγωγή γάλακτος κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, μειώνοντας τη μαστίτιδα, διευκολύνοντας το άρμεγμα.

Η πραγματική πρόκληση για τους αγρότες κατά τη θερινή περίοδο είναι η προστασία των αγελάδων από τη ζέστη. Είναι πολύ σημαντικό το ζώο να μπορεί να διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία του σώματος.
Οι υψηλές γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες είναι πολύ πιο ευαίσθητες σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 26 ° C) και υποφέρουν περισσότερο από άλλους από το πρόβλημα της «θερμικής καταπόνησης».

Πανεπιστημιακές μελέτες έδειξαν ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα ζώα έλκονται από την παρουσία ανεμιστήρων νεφελοποιητή που συνδυάζουν τον εξαερισμό με το μικροψυκτικό νερό σε πολύ λεπτές σταγόνες, επιτρέποντας στο ζώο να κρυώσει και μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία του σώματος.
Οι αντλίες MGF δουλεύουν σε πολύ υψηλές πιέσεις, μέχρι 100 bar, εξασφαλίζοντας μια διαδικασία ταχείας εξάτμισης χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο υγρασίας των ζώων.


Β2) Υγρασία στη γεωργία: θερμοκήπια, κρεβάτια μανιταριών, συντήρηση φυτών.

Ο έλεγχος της υγρασίας στη γεωργία είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της παραγωγικότητας . Απλά σκεφτείτε όλα τα φυτά που αναπτύσσονται σε βρεγμένα περιβάλλοντα, όπως η υποκείμενη ανάπτυξη και οι πιθανές εφαρμογές για τις καλλιέργειες  μανιταριών, τα θερμοκήπια για την καλλιέργεια άγριων μούρων, τις φράουλες και τα σμέουρα. Επιπλέον, η διατήρηση των φρούτων και των λαχανικών πριν από την πώληση απαιτεί υψηλή υγρασία για τη διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος.

Ο έλεγχος της σωστής υγρασίας στα θερμοκήπια αποτελεί θεμελιώδη προνόμιο για την απόδοση και την ανάπτυξη των καλλιεργειών, με στόχο την αποφυγή της αφυδάτωσης του φυτού.

 




                                                   

 



Γ3 ) σωστή υγρασία για βαρέλια και κρασί

Η υγρασία του κελαριού είναι θεμελιώδης τόσο στη φάση ωρίμανσης του κρασιού σε barrique όσο και στη φάση αποθήκευσης της φιάλης. Στην πρώτη περίπτωση ένα πολύ στεγνό περιβάλλον καθιστά το βαρέλι στεγνό και επιταχύνει την εξάτμιση του κρασιού. Ταυτόχρονα, ο οίνος εξελίσσεται πολύ γρήγορα, οδηγώντας έτσι σε χειρότερη ποιότητα. 

Μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές απορρόφησης είναι η υγρασία των κλειστών χώρων. Ο έλεγχος της υγρασίας αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές συχνά η βέλτιστη υγρασία είναι υψηλότερη από την κανονικά υπάρχουσα περιβαλλοντική υγρασία. Το αποτέλεσμα είναι μια πτώση της απόδοσης της παραγωγής, τόσο σε ποιοτικούς όρους (αύξηση των αποβλήτων) όσο και ποσοτικά (βραδύτερη παραγωγή).

Μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών, η υγρασία εφαρμόζεται επίσης σε κελάρια κρασιών και αίθουσες βαρελιών. Η διαδικασία συντήρησης κρασιού απαιτεί σταθερή υγρασία περίπου 75-85%. Κατά τη διάρκεια αυτής της λεπτής διαδικασίας, το κρασί μέσα στα βαρέλια μπορεί να χάσει μέχρι και το 15% του όγκου του.

Τα κελάρια με πολύ ξηρό αέρα παρουσιάζουν τα ακόλουθα προβλήματα:

    τα πώματα φελλού αφυδατώνονται και στεγνώνουν, κατά συνέπεια μειώνονται σε όγκο και αφήνουν το κρασί να εξατμιστεί πιο γρήγορα και ο αέρας να εισέλθει στο μπουκάλι. Ο αέρας μεταφέρει οξυγόνο που μεταβάλλει τις οργανοληπτικές ιδιότητες και τη δομή του κρασιού.
    σε περίπτωση γήρανσης σε barrique, ξήρανση του βαρελιού, με επακόλουθη παραμόρφωση του βαρελιού σε επαφή με τον οίνο, οι αρμοί μεταξύ των πτερυγίων διευρύνουν, διευκολύνοντας την εξάτμιση του κρασιού και την οξείδωση του.

Στα υπερβολικά υγρά κελάρια (επίπεδα άνω του 85%) θα παρουσιάσουν προβλήματα όπως Μούχλα στο καπάκι καθώς και ζημιά  στις ετικέτες 


Η ψύξη με εξάτμιση ή η αδιαβατική ψύξη είναι η πιο γνωστή χρήση ψεκασμού νερού υψηλής πίεσης (ψεκασμού).

 

Η διαδικασία εξάτμισης του νερού απορροφά ενέργεια (θερμότητα) από το περιβάλλον, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία. Για παράδειγμα, λόγω της εφίδρωσης και της επακόλουθης εξάτμισης του ιδρώτα, παίρνετε την αφαίρεση της θερμότητας από το σώμα, και η θερμοκρασία του μειώνεται. Το νερό που πρέπει να εξατμιστεί χρειάζεται θερμότητα.

 

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη διαδικασία ψύξης με εξάτμιση του νερού σε επαφή με τον αέρα, μπορούμε να το θεωρήσουμε ως ένα σφουγγάρι που είναι σε θέση να απορροφήσει, να συμπεριλάβει, τον ψεκασμό νερού με τη μορφή ατμού.

 

Φυσικά, αυτή η ικανότητα απορρόφησης ατμού του αέρα θα είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποσότητα νερού που υπάρχει ήδη στον ίδιο τον αέρα, τη σχετική υγρασία. Σε περίπτωση χαμηλού ποσοστού υγρασίας, για παράδειγμα 30%, η ποσότητα ατμού που μπορεί να απορροφήσει ο αέρας θα είναι μεγαλύτερη. Συνεπώς, η διαδικασία εξάτμισης θα είναι ταχύτερη και θα αντιληφθούμε μια μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας λόγω της καλύτερης ψύξης του περιβάλλοντος αέρα.

 

Για τους παραπάνω λόγους, θα έχουμε μεγαλύτερα αποτελέσματα και περισσότερα οφέλη, μέσω της διαδικασίας εξάτμισης, σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή σχετική υγρασία, μέχρι τη μείωση της θερμοκρασίας που μπορεί να φτάσει τους 15 ° C.

 

Το κρύο νερό δεν αυξάνει την απόδοση ενός συστήματος ψύξης με εξάτμιση μέσω του ψεκασμου , επειδή μεγάλη ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για την εξάτμισή του είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της μεταβατικής κατάστασης μεταξύ υγρού και ατμού. Για να καταλάβετε αυτό, φανταστείτε τη θερμότητα που περιέχεται σε μια φλόγα που τοποθετείται σε μια φωτιά που απαιτείται για να γίνει ένα λίτρο νερό να εξατμιστεί τελείως. Η ίδια ενέργεια αφαιρείται από το περιβάλλον ώστε να εξατμιστεί η ομίχλη που παράγεται από νεφελοποιητές MGF.

 

Αυτό που έχει σημασία είναι η ικανότητα να εργάζεστε σε υψηλές πιέσεις σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον, για να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα της διαδικασίας εξάτμισης. Χάρη στις αντλίες MGF για ψεκασμό και ακροφύσια ψεκασμού MGF, μπορείτε να εργαστείτε σε πιέσεις μέχρι 100 bar χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο συνδυασμός των υψηλής πίεσης και των ακροφυσίων ψεκασμού επιτρέπει τη μείωση του νερού σε λεπτές σταγόνες και στη συνέχεια την εξατμιση του πριν προλαβει να πεσει  στο έδαφος.

 

Τα συστήματα ψεκασμου που προορίζονται για ψύξη, μπορούν να εγκατασταθούν σε πολύ διαφορετικες περιβαλλοντικες συνθηκες, επιτυγχάνοντας πάντα σημαντική μείωση της θερμοκρασίας χωρίς διαβροχή. Η θερμοκρασία, στην πραγματικότητα, μπορεί να μειωθεί μέχρι τους 15 ° C, με κόστος λειτουργίας έως και 5 φορές μικρότερο σε σύγκριση με ένα συμβατικό σύστημα κλιματισμού.

Τα συστήματα νεφελλοποιησης  MGF, χάρη σε μια εξελιγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, είναι σε θέση να ισορροπήσουν σωστά τον ρυθμό υγρασίας και θερμοκρασίας για έναν σωστό υπολογισμό του δείκτη θερμότητας, την παράμετρο που λαμβάνει υπόψη τόσο τη θερμοκρασία όσο και την υγρασία στην ατμόσφαιρα για θερμική ενέργεια υγρομετρική ευεξία. Στην πραγματικότητα, όταν πρέπει να ψύξουμε με την παρουσία ζώων ή ανθρώπων, είναι απαραίτητο να σταθμίσουμε σωστά τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μην μειωθεί ή και να αυξηθεί ο δείκτης θερμότητας.

 

Τα συστήματα νεφελλοποιησης MGF έχουν πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος που επιτρέπει την εγκατάσταση αυτών των συστημάτων σε οποιαδήποτε οικιακη , επαγγελματικη , βιομηχανική και γεωργική χρήση, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και χαμηλό κόστος.

 

Τα οφέλη είναι πολλά:

 

  • αυξημένη άνεση το καλοκαίρι, χάρη στη μείωση της θερμοκρασίας (εξωτερική ψύξη)
  • δυνατότητα να απολαμβάνετε τον ήλιο χωρίς να υποφέρετε από τη ζέστη, έτσι ώστε οι νεφελλοποητες μας να εγκαθίστανται συνήθως σε πισίνες, παραλίες και κήπους
  • αφαίρεση εντόμων, μυγών και κουνουπιών, με ή χωρίς ψεκασμο χημικων
  • μείωση της γύρης και της σκόνης, χάρη στην επίδραση του φαινομενου που δημιουργείται από την δημιουργια ομιχληε μεσω της νεφελοποιησης
  • χαμηλό λειτουργικό κόστος σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυνχανονται

Ψύξη με εξάτμιση

 

Η Νεφελοποίηση είναι ένα οικονομικό σύστημα για την απόκτηση ψύξης με εξάτμιση, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία του αέρα έως και 15°C

Υγρανση

 

Τα συστήματα Νεφελοποίησης υψηλής πίεσης MGFTools χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για την ύγρανση του αέρα. Από απλό έως πολύ σύνθετο αυτοματοποιημένο σύστημα

Καταστολή σκόνης

 

Οι περιστρεφόμενες κεφαλές υψηλής πίεσης και τα σταθερά συστήματα Νεφελοποίησης χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για τη μείωση της σκόνης, τον έλεγχο της εκπομπής, την εξάλειψη των δυσάρεστων μυρωδιών

Απολύμανση

 

Τα συστήματά μας Νεφελοποίησης χρησιμοποιούνται σε σήραγγες απολύμανσης, πύλες υγιεινής. Προηγμένα χημικά σύμφωνα με την απολύμανση που πρέπει να γίνει

Εξωραϊσμός

 

Το σύστημά μας ζωγράφισε όμορφα τοπία και γραφικά εφέ σε όλο τον κόσμο. Ο αυτοματισμός έχει ενσωματωθεί με πολύ περίπλοκα συστήματα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΦΛΟΠΟΙΗΣΗ

 

Το Σύστημα Νεφελοποίησης της MGFTools εξειδικεύεται σε συστήματα Νεφελοποίησης υψηλής πίεσης και αυτοματισμούς. Υπάρχουν 3 κύριοι λόγοι για να επιλέξετε το https://misting.systems.gtst.gr/. Ανακαλύψτε τα:

αυτοματοποίηση συστήματος Νεφελοποίησης από την MGFTools

Ελεγκτές Νεφελοποίησης

 

Η MGFTools κατασκευάζει και προσαρμόζει συστήματα αυτοματισμού για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Έτσι κατασκευάζουμε αποτελεσματικά και έξυπνα, διασυνδεδεμένα συστήματα Νεφελοποίησης, ικανά να ικανοποιήσουν 100% τις ανάγκες των πελατών

Αντλίες κορυφαίας κατηγορίας

 

Οι κορυφαίες μονάδες άντλησής μας που αναμειγνύουν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας με αισθητήρες και στιβαρή συναρμολόγηση εξασφαλίζουν χαμηλό θόρυβο, υψηλή διαθεσιμότητα και χαμηλό κόστος συντήρησης. Η μεγάλη γκάμα μας επιτρέπει υψηλή ευελιξία και χαμηλό κόστος

Ελεγκτής  Νεφελοποίησης Digimist MGFTools

100% Κατασκευασμένο στην Ιταλία

 

Όλη η σειρά κατασκευάζεται στην Ιταλία, στο εργοστάσιό μας. Παράγουμε όλα τα εξαρτήματα. Μονάδες άντλησης, εξαρτήματα, αυτοματισμοί και αισθητήρες. Αυτό σημαίνει γρήγορη βελτίωση του συστήματος και 100% βαθιά γνώση και τεχνογνωσία. Έτσι μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σας με την Νεφελοποίηση καλύτερα και γρηγορότερα

 

Τα συστήματα Νεφελοποίησης MGFTools είναι εξαιρετικά ευέλικτα και 100% προσαρμοσμένα. Παρόλα αυτά εξασφαλίζουν γρήγορη παράδοση και προσιτό κόστος